Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Oorsuis | Claus – Bad Joke – Midnight Motel

22 maart 2024 20:00

Wat in ieder geval niet kan missen in onze jubileummaand is OORSUIS!

Voor Oorsuis ook een jubileum, dit is namelijk de 30e editie! De eerste editie vond plaats 10 jaar geleden, dus 3 dubbel feest!
Oorsuis is daarom ook ons meest langlopende terugkerende evenement. Wel van elke maand naar zo’n 3x per jaar, maar Oorsuis gaat zo nog 10 jaar mee! Altijd staan er 3 verschillende bands op het podium, een rockband, een metalband en een punkband. Een hele goede combi voor een avondje livemuziek!

Op deze editie ook allemaal bekenden op het podium:
Zo speelde bad joke ook op de 10e editie van Oorsuis, in 2015, en speelde ze daarnaast nog zeker veel vaker op het podium.
Midnight motel heeft niet eerder op Oorsuis gestaan, maar speelde op 24 oktober 2014 bij ons. Bijna 10 jaar geleden, maar deze band heeft zo’n indruk achter gelaten, dat we Midnight Motel voor deze Oorsuis avond hebben gevraagd.
Claus heeft ook al een keer op ons podium gestaan, waarschijnlijk zijn er weinig vrijwilligers die hier al bij waren, dit was namelijk in 2013. Blijkbaar was dit ons eerste live evenement op facebook, dus dat maakt het extra bijzonder 😉

Binnenkort zullen we jullie meer vertellen over elke band, maar zet 22 maart maar alvast in je agenda!

Zoals altijd:
Entree: €3,-
Deuren open: 20:00
Aanvang: 20:30

Gegevens

Datum:
22 maart 2024
Time:
20:00

« Alle activiteiten