Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

ADM x Raventer

23 maart 2024 20:00

Walhalla bestaat 25 jaar! En dat vieren we hele maand maart. In het kader van dit jubileum leek het Walhalla een spannend idee als Achter de Muren deze editie samenwerkt met Raventer. Dat leek ons ook gezellig. Vandaar dat PiT (aka Peter Grevinga, oprichter van Achter de Muren) in deze speciale 5 uur lange sessie achter de decks kruipt bij de Raventer crew.

RAVENTER

Raventer is een groep van vijf jonge DJ’s en organisatoren, met een gezamenlijke passie voor drum&bass en raves. De naam Raventer is ontstaan uit een aantal zeer succesvolle feesten bij één van de heren thuis. Al snel was er de wens om een stap verder te gaan en volgde een eerste editie bij Walhalla. Inmiddels zijn we twee edities verder en heeft Raventer ook bij Kabelbreuk in Zwolle gestaan. De drum&bass scene is op dit moment niet groot in Deventer en daar wil Raventer verandering in brengen door het genre hier goed op de kaart te zetten. Bij Raventer hoor je alle subgenres van drum&bass terug; van minimale basslines tot raggende neurofunk. Verwacht een hele relaxte, inclusieve sfeer met een gevarieerd publiek van alle leeftijden en afkomsten.

PIT

PiT (aka de inmiddels 66-jarige Peter Grevinga) is toch wel de enige echte godfather, supporter en hoeder van de Deventer dance scene door de jaren heen, tevens oprichter van Achter de Muren in Walhalla. Peter heeft een lange geschiedenis in Deventer en begon ooit als DJ in Club Maritime (IJsselhotel) in ’84. Eind jaren 90 vindt hij zijn eigen weg via progressive, tech- en deephouse naar techno en breakbeats. De lijst is natuurlijk eindeloos, maar PiT stond oa. in line-ups met Steve Rachmad, Bart Skills, Shinedoe, Pitto, De Sluwe Vos (B2B), Jonas Körbl (B2B), Emjay (Marcanti), Marc van Dale, Marco V, Guan Sanchez en Roi Koch. Legend!

Waar de mix tussen PiT en de Raventer crew op uitdraait is voor iedereen nog een verrassing, maar dat dit een memorabele avond wordt staat wel vast. Kom met ons 25 jaar Walhalla vieren! De toegang is nog steeds gratis(!), de sfeer perfect. We starten weer vroeg, kom op tijd!

Gegevens

Datum:
23 maart 2024
Time:
20:00

« Alle activiteiten