25 jaar Walhalla

Walhalla is jarig!

Wow, wat een rit! Al 25 jaar lang is Jongerenstichting Walhalla een plek van inspiratie en samenwerking voor jongeren. We kunnen het bijna niet geloven, maar hier zijn we dan, met een hele reeks mooie herinneringen en nog veel meer te komen!

Van Samen Dromen naar Samen Doen
In al die jaren hebben we met z’n allen laten zien hoe samenwerking jonge talenten kan laten groeien. We hebben super toffe dingen zien gebeuren en jongeren zien uitgroeien tot echte leiders, kunstenaars en alles daartussenin. Daar zijn we echt trots op!

De Toekomst, Hier en Nu
We kijken niet alleen terug, maar vooral vooruit! Onze focus blijft op het bieden van een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en kan shinen. Samen met onze partners en de hele community gaan we door met projecten die het leven van jongeren positief beïnvloeden.

Dikke Dankjewel aan Iedereen!

Een mega shout-out naar alle jongeren, mentoren, vrijwilligers en partners die de afgelopen 25 jaar met ons hebben gerockt. Jullie hebben dit mogelijk gemaakt en we hebben onwijs veel zin in de volgende 25 jaar vol avontuur!

En… tromgeroffel… we vieren de hele maand maart 2024 dat we 25 jaar bestaan met nostalgische feesten en geweldige live bands! Verwacht epische events, gouwe ouwes, verassende collabs en vooral een heleboel écht WALHALLA!
Check de events hier op de website, of onze instagram of facebook voor meer info.