Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

ADM | Presethead

17 februari 2024 20:00

In deze Achter de Muren een allnighter van Presethead; een DJ en producer uit Deventer die vanuit zijn eigen garage onder eigen beheer al jaren muziek maakt en mixes op Soundcloud gooit. Nu is het tijd voor zijn dansvloerdebuut met een 5 uur lange set van 90s hiphop, breakbeats, house classics, UK garage, jungle, gabber en alles wat daar tussenin zit.

Ondanks dat hij uit onze eigen stad komt was Presethead voor ons een grote onbekende totdat hij in 2020 met zijn track ‘Pont 0570’ in de selectie van Nieuwe Electronische Waar opdook. Sindsdien is hij niet meer van onze radar geweest en volgen we zijn dikke producties en mixen op de voet. We zijn heel benieuwd waar 5 uur lang Presethead ons brengt, maar dat het weer superlekker wordt staat wel vast.

De toegang is nog steeds gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan? We starten weer vroeg, kom op tijd! En omdat we relatief vroeg op de avond zitten, kan je daarna nog lekker doordansen bij de Nachttuin in Burgerweeshuis, waar ook weer een dikke line-up staat!

Gegevens

Datum:
17 februari 2024
Time:
20:00

« Alle activiteiten