Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

WILDMAN // EP-RELEASE

6 oktober 2023 20:00

De heren van Wildman releasen hun gelijknamige debuut ep op 6 oktober in Walhalla. Na een vliegende start op verschillende festivals in het land, een Burger Beurs traject en de Overijsselse Ambassade is het voor de Deventer band dit najaar tijd voor een eerste eigen show. Tijdens de show presenteren ze niet alleen hun debuut ep, maar tonen ze alvast nieuw werk van wat in 2024 gaat komen.

De bandleden van Wildman hebben hun hart verpand aan muziek uit de jaren 70. Muziek die gedomineerd werd door scheurende gitaren en een gierend Hammond-orgel. Muziek die je bij de strot grijpt, niet meer loslaat, het bloed sneller laat stromen en je doet happen naar adem. Wildman gaat met haar muziek terug naar die tijd. Muziek van toen in een hedendaagse jas. Alternatieve blues/rock โ€™n roll met pakkende teksten die niet uit je hoofd te branden zijn. Wildman staat garant voor een ijzersterke live-show waar de energie van afspat.

THE GRAND EAST SLEAZY VINYL FORNICATORS

Twee boys van The Grand East gaan na de show van Wildman platen draaien uit de goorste groeven van de jaren 60 en 70. Captain Beefheart, Steely Dan, T. Rex en alles waar met een bijtel het stof vanaf gebikt moet worden tot je er een vieze smaak van in je mond krijgt.

 

Meer info en tickets: Wildman | Burgerweeshuis – Burgerweeshuis

Gegevens

Datum:
6 oktober 2023
Time:
20:00 - 23:55

« Alle activiteiten