Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Walhalla On The ROCKS!

19 december 2015 20:00

Walhalla On The ROCKS!

Zoals de naam al doet vermoeden; het is weer tijd voor een avondje alternatief! Drie bands spelen het dak eraf met een mix van punk, funk en rock! Laten we de bands even aan je voorstellen:

–The Great Boo–
We kunnen er kort over zijn: gestart in 2012 staat het Deventerse The Great Boo! voor een frisse mix van rock en funk. Een cross-over waarin de drie heren met ferme podiumervaring zich flink uitleven. Denk aan stuwende ritmes, slappende bas, schurend gitaarwerk en opzwepende synths! Ook de twee blazers mogen niet ongemerkt blijven, die hun geluid helemaal afmaken!

–Between the Jars–
Vijf jonge mannen uit Utrecht vonden elkaar eind 2014 om een nieuw project op te zetten; Between The Jars.
Het doel was om af te stappen van het vergrijsde imago van classic rock en het een nieuwe twist te geven. Door de uiteenlopende stijlen van de bandleden wordt de classic rock verrijkt met een hoge dosis blues, funk en een mespuntje psychedelica. Binnen een half jaar tijd wonnen ze 3 bandwedstrijden (Jampop, Kleine Prijs van Nieuwegein en Grote Prijs van Leidsche Rijn), kwalificeerden ze zich voor de Utrecht Popprijs en stonden ze op het podium met acts als Orange Skyline, BADE, The Indien en John Coffey.

–WILHELMFREDDIE–
WILHELMFREDDIE maakt niet alledaagse muziek die ergens zweeft tussen postpunk en punkfunk. Live overtuigt WILHELMFREDDIE met een energieke show en een chaotische muzikale trip waarbij diverse genres worden doorkruist en gecombineerd tot het bizarre geluid van WILHELMFREDDIE.

Je begrijpt het wel; deze avond staat helemaal in het teken van opzwepende, funky rockmuziek. Het evenement is ook nog eens gratis te bezoeken!

Gegevens

Begin:
19 december 2015 20:00
Einde:
20 december 2015 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten