Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Walhalla goes METAL!

8 mei 2015 20:00

Het is weer tijd voor een avond met keiharde metal! Deze avond staan er 3 bands op het programma. Meadows, Set Things Right en Ocean Depthsgaan Walhalla flink hard rocken!

MEADOWS mijdt de traditionele genregrenzen en gebruikt een breed scala van invloeden. Britse death-doom uit de ’90s en Stockholm style deathmetal worden gemengd met een goed gevoel voor ritme. Hardcore-, beatdown-, sludge- en stonerinvloeden die allemaal een grote rol krijgen in hun muziek. Met crushing gitaren, diepe keelklanken, stevige drums en goede bass geven zij ons “het wreedste wat Leiden ons kan bieden”.

SET THINGS RIGHT is een vijfkoppige post-hardcoreband uit Antwerpen. Vanaf hun debuut zijn ze bekend geworden door hun razend energieke liveshows, pakkende beats en toewijding. Hun unieke geluid wordt gevoed door de muzieksmaken van de bandleden. Dit onderscheidt ze van andere bands.

OCEAN DEPTHS is een metalcoreband die ontstaan is in Goirle. De band bestaat uit vijf man met een passie voor metalcore. Bring Me The Horizon, August Burns Red, The Devil Wears Prada, Asking Alexandria, Beartooth en Memphis May Fire zijn belangrijke invloeden voor hun muziek. Ocean Depths staat klaar om een harde show te spelen in Walhalla.

Gegevens

Begin:
8 mei 2015 20:00
Einde:
9 mei 2015 01:00
Kosten:
€ 3
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten