Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

The Rock Circus Talent Tour | Voorronde Overijssel

27 mei 2023 19:30

The Rock Circus Talent Tour | Voorronde Overijssel

27-05-2023 | Deuren open 19:30 | Aanvang 20:00

Samen met poppodium Burgerweeshuis mogen wij de Overijsselse voorronde van The Rock Circus Talent Tour organiseren! Vier bands strijden deze avond voor een plekje op de Talent Stage op het grootste indoor rock- en metalfestival ter wereld. Bereid je voor op een avond scheurende gitaren, dikke drums en headbangende hoofden!


De Line-up is bekend! 

Op 27 mei spelen A Life Aligned, Ohrima, Hoarhound en 2Destroy om een plek op de talent stage van The Rock Circus. LET THE BATTLE COMMENCE!


 

Wil jij Overijssel representeren in de finale van The Rock Circus Talent tour? Ga dan naar www.checksonar.nl schrijf je (gratis!) in en check de pitch: www.checksonar.nl/Walhalla/calls/TheRockCircusTalentTourOverijssel  Alle overige informatie vind je daar. Inschrijven kan t/m 29 april 2023.

Voorwaarden om mee te doen

~ Jouw band speelt (hard)rock, metal, metalcore, danwel een mix/crossover.

~ Minimaal de helft van de band + één bandlid komt uit de provincie Overijssel. Bestaat jouw band uit vijf leden? Dan moeten dus minimaal drie bandleden uit de provincie komen.

~ De hele band is beschikbaar om bij winst het hele programma te doorlopen (workshops, The Rock Circus 2023 en eventueel plek op hoofdpodium op The Rock Circus 2024).

~ Let op: coverbands kunnen niet meedoen! Een enkele cover in het repertoire is geen probleem, maar jouw band speelt voornamelijk eigen werk. Je set is minimaal 20 minuten. Er is geen leeftijdsgrens voor de bandleden.

Wat valt er precies te winnen?

~ Een plek op de Talent Stage tijdens The Rock Circus 2023

~ Een workshop georganiseerd door Mojo, gericht op hoe de bands alles uit hun deelname aan The Rock Circus kunnen halen, incl. promotie, internationalisering, engagement

~ Inhoudelijke verdieping door samenwerking met Willem Twee Studios

~ Een nader te bepalen geldbedrag voor deelname aan The Rock Circus 2023

~ Een heel nieuwe fanbase die je band leert kennen

~ Een introductie aan de heavy-programmeurs van Nederland

TRC

The Rock Circus is een nieuw rock & metal festival dat op 3, 4 en 5 november 2023 plaatsvindt in de Brabanthallen, Den Bosch. Het festival wordt georganiseerd door Mojo en Libéma Entertainment, in samenwerking met Willem Twee.

Meer info over het festival zelf en de line-up vind je op de website: www.therockcircus.nl

 

Gegevens

Begin:
27 mei 2023 19:30
Einde:
28 mei 2023 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten