Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Sarah’s Headbangers Ball

31 maart 2018 20:00

31 maart is het weer tijd om je nekspieren een goeie training te geven. Met 3 stevige bands beloofd het weer een goeie avond te worden.

Punkyard:
Punkyard is een punkband met een verhaal op het podium. De band zo schizofreen als de pest, brengen eigen werk en verbouwen ook andere bekende nummers. Een deel kan zomaar in pak op het podium verschijnen, bij een ander deel kan zelfs de microfoon zelf beginnen te praten over hoe informeel het eruit ziet. Hun eigen werk is politiek gericht, en dan niet zoals iedereen dat over Trump doet maar over eigen bodem. De zanger is de politieke gladjanus die alles met de dreunende ondergrond goed vertellen kan onder een flinke dosis humor.

Inferus Dei:
De band is gestart in 2017, toen de Hongaarse drummer István Timmermans en de Nederlandse bassist René Jansen besloten een project te starten dat hen weg zou leiden van hun death metal/hardcore achtergrond.
Al snel sloot de Italiaanse zanger Daniele Brusegan zich aan bij het project en met zijn progressieve en symfonische invloeden kreeg het schrijf proces al iets meer vorm.
Na een tijdje voegde Oekraïense gitarist Daniël Sirotski bij de band en stuurde de muziek meer de ruige kant op en ontpopte de ware aard van de muziek en duidelijk welke kan de band op zou gaan.

Na een aantal oefensessies was het duidelijk dat de band nog iets meer nodig had en was de vraag; word het een tweede gitarist of een toetsenist? Het lot riep de Bulgaarse klassieke toetsenist Teodore Kasabov in het leven diens pad had gekruist met met Daniël Sirotski tijdens een stormachtige avond in Mei; als glazuur op de taart, Teodore maakte de muziek compleet door een dramatische toon toe te voegen aan het toch al vrij agressieve geluid van de band.

Helaas, al na een aantal maanden besloot Teodore Kasabov de band te verlaten door verschil in creativiteit en het idee van de muziek.

De missie van Inferus Dei is om het stereotype fundament om ver te werpen en de ouderwetse grenzen binnen de metal te vernieuwen. Rock on !!!

Deadly Alliance:
Thrash Metal uit het oosten van Nederland, dat is Deadly Alliance!

De band pakt uit door de Thrash scene uit te breiden en dit hebben ze gedaan door in 2013 hun eerst EP uit te brengen. Hun muziek is anders in bepaalde termen, door gebruik te maken van melodie om de boodschap over te brengen. Ze voeden het publiek met de nodige energie en brengen de Thrash scene terug zoals die was.

In 2018 zullen ze hun eerst Full Length Album gaan uitbrengen.

Gegevens

Begin:
31 maart 2018 20:00
Einde:
1 april 2018 01:00
Kosten:
€ 3
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten