Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Revelations on the road

23 april 2016 20:00

Drie troubadours zijn met de westenwind naar Deventer gewaaid. Vanavond stoppen ze in Walhalla om je te laten wegdromen bij hun gevoelvolle akoestische muziek. Singer-songwriters Jelmer Smink, Haiko Fertig en Remy Koopman willen met hun muziek echt een verhaal vertellen. Ze slepen je mee met hun fantasierijke en oprechte nummers, gewapend met niets dan hun stem en hun gitaar.

Sinds zijn vijftiende heeft Jelmer Smink, als toetsenist en frontman bij verschillende bands, zijn plaats gevonden in de muziekwereld. Tegenwoordig geniet hij als solo-artiest meer dan ooit van het muziek maken. Zonder ambitie, maar met heel veel liefde voor muziek, speelt hij waar hij zich lekker bij voelt. Zijn verhalende muziek is soms geïnspireerd door eigen ervaringen, soms verzonnen, maar altijd in een fijne mix van folk, pop, rock en blues.

Ook bij Haiko Fertig ligt de nadruk niet op technische hoogstandjes, wilde solo’s of effecten; hij heeft gewoon mooie verhalen die hij graag met je wil delen. Hij heeft al jaren ervaring in de muziekwereld en kan nergens zo goed zijn ei kwijt als in zijn zelfgeschreven nummers.

Remy Koopman is een levensgenieter en een dromer. Als het gaat om muziek, geniet hij vooral van soul, blues, country/bluegrass, hard-rock, folk-rock en op zijn tijd metal. Deze stijlen hoor je dan ook terug in zijn eigen muziek. Zijn teksten zijn opgemaakt uit het leven, maar fantasievol ingekleurd. Als inspiraties noemt hij Thin Lizzy, David Bowie, Rory Gallagher en Otis Redding.

Het wordt dus een avondje vol heerlijke akoestische muziek om bij weg te dromen. Laat je meenemen op reis naar de gedachtewereld van deze openhartige troubadours!

Gegevens

Begin:
23 april 2016 20:00
Einde:
24 april 2016 01:00

« Alle activiteiten