Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

PUNK!

28 april 2018 20:00

Hoist The Colours:
Hoist the Colours is een kwartet Groningse Punkrockers, met een gedeelde passie voor gezelligheid, stomme grappen en 90′s punkrock. Vier vrienden uit verschillende muzikale windrichtingen (punk, metal, rock en grindcore) ontdekten een gezamenlijke liefde voor 90’s punkrock en vroegen zich af waar hun helden van weleer gebleven waren. Daarom hebben ze hun krachten gebundeld en trekken ze gezamenlijk ten strijde.

Dikke buiken en energie!
Ondanks het korte bestaan van de band hebben de 4 mannen genoeg ervaring op het podium. Met voormalig bandleden uit Punktual, Karbo, Burn the Elite en Tabula Rasa, weet Hoist the Colours het publiek een energieke show voor te schotelen. Laat je niet voor de gek houden door 3 dikke buiken en kalende hoofden, want zodra de eerste akkoorden klinken is het AAN!

RunningLate Punkrock:
Snelle melodische punk rock van RunningLate heeft invloeden uit bands als Pennywise en Good Riddace. Deze invloeden gecombineerd met de liefde voor punk en slap ouwehoeren maakt RunningLate.

Ink Bomb
Afgelopen Oorsuis heeft Ink Bomb zich al bewezen op ons podium. Ook deze avond rocken ze gegarandeerd het dak er af! Vanaf 2015 maakt Ink Bomb flinke punk rock. Ze laten zich inspireren door bands als Bad Religion en No Fun At All. Zowel in Nederland als in Belgie, Duitsland en Engeland spelen ze heel wat af. Hun in 2017 verschenen EP Swim krijgt zeer goede recensies. Ink Bomb zal zeker iedereen in de zaal omver blazen met hun toffe sound!

Gegevens

Begin:
28 april 2018 20:00
Einde:
29 april 2018 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten