Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Popronde 2021 – NABER, Andy & the Antichrist en Changing Tides

13 november 2021 20:00
De Popronde is zo’n evenement waar we altijd het hele jaar al naar uit kijken. En eindelijk kunnen we weer! Popronde dit jaar gaat gewoon door en het gaat supersupervet worden! Kijk op de website van de Popronde (https://www.popronde.nl/steden/Deventer) voor het programma in Deventer, koop daar een kaartje en kom 13 november langs om te genieten van allemaal toffe bands!
Bij ons op de Popronde dit jaar:

 

NABER
NABER is een producer en multi-instrumentalist uit Enschede. In zijn muziek combineert hij Deep House, Electro en Synth-Pop. Met behulp van zijn muzikale machines, waaronder synthesizers en tape echo’s, mengt hij verschillende smaken en creëert hij een unieke blend van nostalgie, harde grooves en meeslepende melodieën.
https://www.popronde.nl/profiel/12677

 

Andy & the Antichrist
All the way from Horst in Limburg heeft Andy & the Antichrist een hele hoop singles en een ietwat uit de handgelopen EP de wereld ingesmeten in de hoop dat het bij de muziekliefhebber blijft plakken. Met de lekkerste ritmesectie van Nederland (zelf uitgeroepen) wil dit orkest hun muziek – ergens tussen garage, indie en punk- met de rest van de wereld delen.
https://www.popronde.nl/profiel/12792

 

ACOUSTIC ASSHOLE
ACOUSTIC ASSHOLE is het project van singersongwriter Ouwe Kut, (alias Theo Wesselo, alias Rembo, alias Ted Hausmagger) die elk optreden lokale bevriende muzikanten en dichters uitnodigt om op het podium te komen musiceren en discussiëren. ACOUSTIC ASSHOLE staat voor vette songs, poëzie op een bedje van slechtbesnaard machismo en. Verwacht dus geen gewone avond.
https://www.popronde.nl/profiel/12384

 

Changing Tides
Changing Tides is een 5-koppige band uit Nederland. De band haalt de meeste inspiratie uit het metalcore en deathcore genre. Met een energieke podiumpresentatie en keiharde riffs zetten ze elke zaal op z’n kop! In 2020 brachten ze 3 singles uit. Ook brachten ze een K3 cover uit van 10.000 luchtballonnen die elke vorm van media bereikt heeft!
https://www.popronde.nl/profiel/12663

 

 

Timetable:
20:15-21:00 NABER
21:45-22:30 Andy & the Antichrist
22:30-23:15 ACOUSTIC ASSHOLE
23:15-0:00 Changing Tides

 

LET OP! Voor de avond van Popronde heb je een Passe-Partout kaartje nodig. Dit kaartje kost 5 euro en je kan er mee naar alle locaties van de Popronde in Deventer. Het kaartje kan je hier kopen: https://www.popronde.nl/steden/Deventer

Gegevens

Begin:
13 november 2021 20:00
Einde:
14 november 2021 00:00
Evenementencategorie:

Locatie

Stichting Walhalla
Achter de muren zandpoort 20a, Deventer, Overijssel 7411 GE Nederland

« Alle activiteiten