Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Popronde

2 april 2022 20:00

Helaas kon de Popronde van vorig jaar niet doorgaan, maar gelukkig is deze verplaatst naar 2 april!

De Popronde is namelijk zo’n evenement waar we altijd het hele jaar al naar uit kijken. En eindelijk kunnen we weer! Kijk op de website van de Popronde (https://www.popronde.nl/steden/Deventer) voor het programma in Deventer, koop daar een kaartje en kom 2 april langs om te genieten van allemaal toffe bands!

Bij ons op de Popronde dit jaar:

 

NABER

If there is such a thing as a European sound, NABER’s music embodies that completely. NABER’s unmistakable knack for melody writing and moody soundscapes allows for a unique vision that fits perfectly in the landscape of electronica. His colourful synth-heavy club tracks are retro-infused walls of sound with hints of psychedelica and ambient.

https://www.popronde.nl/profiel/12677

 

GIRLSGIRLSGIRLS

GIRLSGIRLSGIRLS is er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, fuck wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.

https://www.popronde.nl/profiel/12568

 

ACOUSTIC ASSHOLE

ACOUSTIC ASSHOLE is het project van singersongwriter Ouwe Kut, (alias Theo Wesselo, alias Rembo, alias Ted Hausmagger) die elk optreden lokale bevriende muzikanten en dichters uitnodigt om op het podium te komen musiceren en discussiëren. ACOUSTIC ASSHOLE staat voor vette songs, poëzie op een bedje van slechtbesnaard machismo en. Verwacht dus geen gewone avond.

https://www.popronde.nl/profiel/12384

 

Changing Tides

Changing Tides is een 5-koppige band uit Nederland. De band haalt de meeste inspiratie uit het metalcore en deathcore genre. Met een energieke podiumpresentatie en keiharde riffs zetten ze elke zaal op z’n kop! In 2020 brachten ze 3 singles uit. Ook brachten ze een K3 cover uit van 10.000 luchtballonnen die elke vorm van media bereikt heeft!

https://www.popronde.nl/profiel/12663

 

Timetable:

20:15-21:00 NABER

21:45-22:30 GIRLSGIRLSGIRLS

22:30-23:15 ACOUSTIC ASSHOLE

23:15-0:00 Changing Tides

 

LET OP! Voor de avond van Popronde heb je een Passe-Partout kaartje nodig. Dit kaartje kost 5 euro en je kan er mee naar alle locaties van de Popronde in Deventer. Het kaartje kan je hier kopen: https://www.popronde.nl/steden/Deventer

Gegevens

Begin:
2 april 2022 20:00
Einde:
3 april 2022 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten