Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Caféavond AFGELAST: gesloten wegens verbouwing

22 januari 2016 20:00

Aangezien Paper Wolfe toch al niet doorging, en wij middenin een kleine verbouwing zitten, blijven we vanavond gesloten. Morgen mogen jullie onze gloednieuwe rokersruimte komen bewonderen tijdens Walhalla on the Rocks!

Helaas moeten wij mededelen dat het optreden van Paper Wolfe aankomende vrijdag niet doorgaat. Wegens omstandigheden is het niet mogelijk dat ze het podium van Walhalla komen betreden. Daarvoor in de plaats zal Walhalla wel open zijn met een ouderwets gezellige café-avond!

Walhalla presenteert met trots Paper Wolfe!

In een alsmaar turbulenter wordende samenleving schept Paper Wolfe een oase van rust, met hun dromerige indie folkpop in de traditie van Ben Howard en Feist.
Op initiatief van Claudia Rewinkel is Paper Wolfe ontstaan op het Artez conservatorium van Enschede. Ze vond al heel snel haar bandleden/vrienden bij elkaar om haar eigen liedjes mee uit te werken. Tot op de dag van vandaag is de kern van de bezetting onveranderd gebleven;

Liedjesschrijver/ zangeres en multi-instrumentalist: Claudia Rewinkel
Drummer/percussionist : Lars Gommers
Backing vocal en multi instrumentalist: Fee Reynaert
Bassist: Floris Poessé
In het najaar van 2015 mocht Paper Wolfe trots hun nieuwe gitarist verwelkomen, genaamd Malte Burmester.

Na ongeveer 1,5 jaar gerepeteerd te hebben in de kleine repetitielokaaltjes op Artez, besloot de band medio 2014 de naam Paper Wolfe te adopteren. Sindsdien heeft Paper Wolfe een aantal try-outs gedaan in Enschede en zijn ze bezig met het opnemen van een EP met een zorgvuldig uitgekozen team aan mixing engineers.

De muziek en teksten ontstaan uit beelden, de verbeelding van songwriter Claudia Rewinkel. Inhoudelijk zijn de liedjes een versmelting van haar realiteit en haar droombeelden/fantasie scenario’s. Confronterende thema’s verpakt in dromerig muziekpapier met een lintje eromheen van sussende meerstemmige zangpartijen. Een presentje voor de muziekliefhebber die het niet eng vindt om weg te dromen, om tot rust te komen en te genieten van het hier en nu.

Walhalla heeft er zin in! Hopelijk jullie ook!

Gegevens

Begin:
22 januari 2016 20:00
Einde:
23 januari 2016 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten