Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

OORSUIS XXL (In het Burgerweeshuis)

27 november 2015 20:00

Walhalla en Het Burgerweeshuis slaan de armen ineen en doen een greep uit de beste Belgische harde bands van nu:

⚡ Diablo Blvd. + Bliksem + Evil Invaders + Bark ⚡

Diablo Blvd.

Diablo Blvd. timmert al een decennium keihard aan de weg en brengt een perfecte mix van metal en heavy rock. De band rondom stand-up comedian Alex Agne stond al op Graspop en tourde met bands als Machine Head, Life of Agony en Epica. Met de deal met ’s werelds grootste metallabel Nuclear Blast staat niets hun deelname in het internationale metalcircuit nog in de weg.

BLIKSEM

BLIKSEM is volstrekt uniek en weet je direct keihard te raken. Die gave is slechts weinigen gegeven.
De charismatische frontvrouw Peggy Meeussen smelt perfect samen met haar retestrakke band en laat ieder optreden een overweldigende indruk achter.
De band speelde al op ieder metal- en rockfestival in Nederland en mocht met grote jongens als Anthrax, Mastodon en Prong het podium delen.

Evil Invaders (OFFICIAL)

Met Evil Invaders ga je rechtstreeks terug naar de gloriedagen van de jaren ´80. Razendsnelle speedmetal met een spervuur van solo’s, snijdende riffs en explosieve zanglijnen. De optredens zijn energiek, ruig en hard. Hun debuutalbum Pulses of Pleausres (2015) is een ware rollercoaster die insloeg als een bom!

BARK

Bark is de nieuwste Belgische sensatie in het harde segment. Knuppelharde metal meets hardcore en stoner! Voor eenieder die bands als Carnivore, Entombed of Sheer Terror een warm hart toedraagt een must.

Tickets

Gegevens

Begin:
27 november 2015 20:00
Einde:
28 november 2015 01:00
Kosten:
€ 12,50
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten