Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Oorsuis Presents: Rock Desert

25 november 2016 20:00

Oorsuis presenteert:
Eens een keer wat anders dan oorsuis!
In plaats van het gebruikelijke één rockband, één metalband en één punkband gaan we het anders aanpakken. Na een paar metal edities van Oorsuis presenteren we nu stoner/desert rock!

Lekkere chille swing muziek.
Deze avond brengen we u:

Hackberry is een 5-koppige band uit Groningen. Vanaf 2015 maken ze instrumentale muziek die varieert van progressieve rock, stoner en metal. Hier en daar een beetje grunge en psychedelische klanken en een gezonde dosis melancholiek en nostalgie er doorheen.

Black Fuse uit Zuidhoorn is sinds de zomer van 2015 actief. De band bestaat uit muzikanten die al ervaring hebben door het spelen in andere bands o.a. As it Burns en Kreidlers. De band heeft ondertussen al 3 demo’s opgenomen bij studio MW in Groningen. De muziek is een gevarieerde vette mix van stoner, rock, sludge en metal.

Wildebeast is gegarandeerd de hardste band van de avond. De Utrechtse band maakt namelijk keiharde rock ’n roll met zowel punk als stoner invloeden. Ze geven dan ook flink energieke liveshows weg en ze weten iedereen te doen springen en swingen tijdens hun optredens!

Voor het eerst in de Oorsuis geschiedenis: Gratis entree!

Gegevens

Begin:
25 november 2016 20:00
Einde:
26 november 2016 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten