Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Oorsuis presents Punk!

28 september 2018 20:00

Op deze Oorsuis lekkere dikke punk!

Punkyard, een groepje mensen die zich een punkband noemen. Met gekkigheid, lol en een beetje anarchisme knallen ze iedereen het brein eruit. Ontstaan uit een bluesbandje en ontwikkeld tot herrie waar je wat mee kan. Met grote ambitie voor podia’s maken ze elke saaie borrel tot een heuse festiviteit. Met Jorris achter de trommeltjes, Reinbert en Tijn met 6 snaren en Brian die het met 4 moet doen begeleiden ze Rhodan’s gekrijs als een gezamenlijke politieke middelvinger.

Blue Afternoon is Deventers eigen Green Day tribute band! Pas een paar maanden geleden ontstaan, maar ze rocken nu al heel Nederland door!

Rebel Radio is dikke punk uit Leeuwarden. Het maakt ze allemaal geen reet uit wat er tegenwoordig hip is, punk is tijdloos! Ze doen lekker wat ze zelf willen en dat is precies wat je hoort. 1 snoeiharde strakke drummer, 1 ronkende luide bassist, 1 smerige giftige powerakkoorden spelende gitarist en 2 stemmen die je ziel beroeren met mooie melodieën. Muziek geschreven op een mooie dag of een rotdag, je zult jezelf erin herkennen. 1 ding is zeker, geen concessies, deze dudes rocken HARD, rulen the stage en slopen hem. Bloed, zweet en tranen…DIT IS ECHT!

Gegevens

Begin:
28 september 2018 20:00
Einde:
29 september 2018 01:00
Kosten:
€ 3
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten