Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Oorsuis editie 4

30 januari 2015 21:00

Drie bands. Drie genres. Drie euro. Dat is Oorsuis. Één rockband, één punkband en één metalband.

Painting Faces

Painting Faces is een 3Piece (bas, drums, gitaar) met losse zanger. Het geluid van Painting Faces is als een mix tussen Weezer, oud werk van Iggy & Stooges, the Posies en the Tragically Hip. Als je het in een hokje wilt plaatsen dan wordt het Garage/ Indie Rock&Roll.

Korte piekige uptempo nummers worden afgewisseld met zwaargedragen rauwklinkende gitaarrock. Verrassend rechtlijnig, maar niet standaard (waarom moet een liedje altijd beginnen met een couplet, gewoon meteen het refrein!). Tweestemmige ondersteuning waar het hoort, maar niet teveel.

Money & The Man

Door de eeuwen heen zijn mannen geen mannen meer en is geld geen geld meer. De popmuziek word elk jaar verschrikkelijker en computers zullen de wereld overnemen. Het Zwolse garage-blues duo Money & The Man is hét nieuwste medicijn tegen de bovenstaande klachten. Bij de intense liveshows laat dit duo zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. Toen hun eerste demo ‘Dance’ uit kwam braken de boys los! Met in het eerste jaar meer dan dertig shows waaronder vele festivals, radioshows en optredens met o.a. The Deaf, is het recept van Money & the Man flink aangeslagen.

TARRAGONA music

TARRAGONA is een hardrock en heavy metal band uit Zwolle, bestaande uit de geweldige zanger en songschrijvende gitarist Vidal Wildeboer, de energieke drummer Stef Hoekjen, de solerend c.q. song schrijvend gitarist Lennart van Kampen en de componerende bassist Steven van der Hulst.

Met hun eigen composities, zelfgeschreven teksten en unieke sound spelen zij letterlijk en figuurlijk ijzersterk op elkaar in. Invloeden van bands als Alter Bridge, Pantera, System Of A Down en Metallica zijn goed in hun muziek te herkennen.

Gegevens

Datum:
30 januari 2015
Time:
21:00
Kosten:
€3
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten