Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Oorsuis 6th edition

27 maart 2015 21:00

Drie bands. Drie genres. Drie euro. Dat is Oorsuis. Één rockband, één punkband en één metalband!

SISTERS OF SUFFOCATION
Sisters of Suffocation is een full female deathmetalband uit Nederland. De bandleden van Sisters of Suffocation studeren aan de Metal Factory (’s werelds eerste metalacademie). Ze worden gecoached door bandleden van metalbands die het al helemaal hebben gemaakt zoals Stream of Passion. Sisters of Suffocation speelde op de Eindhoven Metal Meeting met At The Gates, Asphyx, Sinister en Ensiferum!

LOIS AND THE DIRTY HEROES
Deze nieuwe Brabantse alternatieve rockband staat zalen plat te spelen met gigantische refreinen en een frontvrouw die de kaken van menig man over de grond kan laten slepen tijdens de shows. Het vijftal heeft al diverse optredens achter de rug en dendert maar verder van zaal tot café. Dit met een mindset om hun aanschouwers een optreden te geven dat ze nooit meer kunnen vergeten. Heldendaden moeten immers indruk maken en dat zullen ze!

COLORWAVE
Colorwave is een over-de-top-popband geïnspireerd door Paramore, Green Day en de Foo Fighters. Op dit moment zijn ze bezig met hun debuut-EP die deze lente uitkomt. Met hun passie voor punkpop, overladen ze je met upbeat muziek waarvan je wil gaan dansen en springen. Ze zijn jong, krachtig en speels, oftewel: Colorwave.

Gegevens

Begin:
27 maart 2015 21:00
Einde:
28 maart 2015 01:00
Kosten:
€ 3

« Alle activiteiten