Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Ode aan het klimaat

11 oktober 2019

Alweer de derde editie van “Ode aan…” met dit keer als thema Ode aan Klimaat.

Overal horen we dat we iets moeten doen “voor ons klimaat”, maar wat dan eigenlijk? En hoe doe je dat? Voor deze editie hebben we onze handen ineen geslagen met o.a. Dutch sustainable fashion week x deventer, Greenpeace Nederland en Zero Waste/Less Waste Deventer.

Het programma:

Vrijdag 20:00-01:00 uur
Kledingruil met Dutch sustainable fashion week x deventer en met Nanoushka Julius, Mode en maatkleding specialist.

Het is niet altijd makkelijk om de goede kleding te vinden en zeker niet als dit ook nog in een tweedehands winkel moet. Gelukkig is Nanouschka er om je te helpen. Samen met jou gaat ze opzoek naar iets wat helemaal bij jou past.

Lever je vrijdag kleding in dan mag je weer nieuwe kleding uitzoeken! Onbeperkt uitzoeken mag vanaf 6 ingeleverde kledingstukken. Onder de zes geldt: 1 voor 1.

Meer info vind je hier: Kledingswap Walhalla – 11 oktober 2019

Zaterdag
14:00-16:00
Gratis workshop wasmiddel maken van kastanjes van Zero Waste/Less Waste Deventer. Opgeven kan door te mailen naar zerolesswastedeventer@gmail.com, of je aan te melden op het evenement: https://www.facebook.com/events/750075708796238/.

20:00-01:00 zijn we open. Om 21:00 zal een spreker van Greenpeace Nederland vertellen. Greenpeace komt vastberaden en inventief in actie voor een groene, vreedzame wereld. Ze nemen het op tegen bedrijven die het milieu schade toebrengen en overheden die niet genoeg doen om het te beschermen. Op deze avond komt een spreker vertellen over hoe ze dit aanpakken en wat wij kunnen doen. Ook vertellen ze over hun nieuwe actie “Noodlanding voor het klimaat”.

Wees erbij! Het belooft interactief, informatief en interessant te worden. ๐Ÿ™‚

Gegevens

Begin:
11 oktober 2019
Einde:
12 oktober 2019
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten