Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

My Bloody Valentine: speedmeet, food & film!

14 februari 2016 16:00

Eens wat anders doen op deze Valentijnsdag? Wij vonden het tijd voor iets anders dan dat commerciële zoetsappige gedoe. Deze zondagmiddag is Walhalla dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Een speedmeet met een horrorsfeertje! Het concept lijkt een beetje op speeddaten, maar dan niet zo serieus.

Om 4 uur gaan de deuren open en om half 5 gaat het speedmeeten van start. Je praat drie minuten met iemand en stelt een paar (gekke) vragen en gaat dan door naar de volgende. Wat voor soort fruit zou je zijn? Wie is je favoriete Doctor Who personage? Welke horror bad guy is de slechtste huisgenoot?

Rond een uur of 6 eten we samen lekker spaghetti (ook vega!) en starten we een HORRORRRRRAARARWRWRWAR film op. Op de kussens op de grond, gezellig met z’n allen. Om 8 uur gaat de bar open en maken we er een caféavond van.

Voor maar €4,- date je mee, eet je mee en krijg je bovendien een sexy goodiebag. Plaatsen zijn beperkt om het klein en leuk te houden dus wees er snel bij! Je kan een plaatsje op de gastenlijst reserveren door op Facebook een berichtje te sturen naar Walhalla of door een mailtje te sturen naar elise@walhalla-deventer.nl. Ook voor vragen kun je daar terecht.

Gegevens

Datum:
14 februari 2016
Time:
16:00 - 22:30

« Alle activiteiten