Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Metalnight

12 december 2015 20:00

A metal night never to forget with the live bands:
– Morvigor
– Deem Index
– Opponent Process

MORVIGOR:
In april 2011 richten Sytze en Evio de band Morvigor op. Nog niet wetend wat zij willen spelen trekken zij gitarist Stefan en drummer IJdo aan. Na een paar avonden van elkaar leren kennen besluiten zij dat het de Melodieuze Deathmetal kant op zal gaan. Al gauw blijkt dat andere invloeden van de kant van de Black Metal zich aandienen. Na een oproep geplaatst te hebben biedt zanger Jesse zich aan. Als de band compleet is gaat alles veel sneller. Morvigor mengt technisch gitaar- en baswerk, stampende nekbrekende stukken met ijzersterke composities. Een mix als geen ander. Morvigor probeert van ieder nummer iets unieks te maken, wat hen zeer goed lukt. De nummers van Morvigor hebben veel invloeden van In Flames, Primordial, Dissection en Opeth, maar ook uit de folk metal hoek.

DEEM INDEX:
Als 2e band van de avond: Deem Index, deze Arnhemse Death/Trash band zal plankgas het stuur overnemen van The Opponent Proces. Bij Deem Index weet je dat je een show kan verwachten waarbij een breed scala aan Metal-invloeden langs komen. Non-conformistisch, tot het gaatje en snoeihard.
https://www.youtube.com/watch?v=ZK_fv0iTCu0

OPPONENT PROCESS:
De avond zal geopend worden door de Twentse Melodic Death/Metalcore band The Opponent Process een band die al een sinds 2006 actief is. Met een paar wijzigingen in de formatie is de band weer terug van weg geweest en zal de band Walhalla bij zijn lurven grijpen.
https://www.youtube.com/watch?v=sjTCa3N0s5g

 

Gegevens

Begin:
12 december 2015 20:00
Einde:
13 december 2015 01:00
Kosten:
€ 5
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten