Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

LAN-party

22 mei 2015 12:00

Van 22 tot 24 mei is er weer een LAN-party in Walhalla. Deze keer zijn er 30 plaatsen vrij. We houden drie tournaments en een oefensessie voor Artemis. Vrijdagavond is er een competitie in een RTS-game. Zaterdagavond is er een shootercompetitie. En zaterdagnacht is er een mysteriecompetitie! Hiervan zullen we van te voren niet bekendmaken welke game we gaan doen. Van de andere avonden zullen we binnenkort laten weten welke games er gespeeld gaan worden.

Vrijdag gaan om twaalf uur ’s middags de deuren open en we gaan 48 uur door, tot zondag twaalf uur ’s middags. Entree voor het hele weekend is drie euro. Daarbij krijg je zaterdag een pizza. Naast dat natuurlijk iedereen zijn pc of laptop meeneemt, hebben we verschillende consoles staan. Er is een Xbox360, een Wii en een Super nintendo.

Er zijn wat spellen bij aanwezig maar neem gerust je eigen favorieten mee. Voor de Super nintendo is er een cartridge om Game boy colour spellen te spelen en er is een game boy colour met linkkabel. Neem dus je oude of nieuw-retro spellen mee!

Op vrijdag- en zaterdagavond zijn we van 20u tot 1u ook open als café, daarvoor is toegang gratis. De drie tournaments zijn tijdens openingstijden van het café dus zorg dat je supporters en toeschouwers ook even langskomen.

————————–————————–————————–
€3,- (incl. pizza excl. kabels)
p.p.: 1 stopcontact + 1 internetpoort

30 plaatsen vrij
plek reserveren: LAN@walhalla-deventer.nl

vrijdagavond: RTS
zaterdagavond: shooter
zaterdagnacht: geheim

Gegevens

Begin:
22 mei 2015 12:00
Einde:
24 mei 2015 12:00
Kosten:
€ 5
Evenementencategorie:
,

« Alle activiteiten