Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Jason Waterfalls & Midnight Motel

24 oktober 2014 21:00

~ Midnight Motel 21:30 – 22:00
Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12.

De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De energieke en dynamische liveshow heeft inmiddels zo’n breed publiek weten te overtuigen dat hun podium niet groot genoeg kan zijn. Eerder waren ze ook al te bewonderen in o.a. de Heks en Ceberus.

~ Jason Waterfalls 22:15 – 23:00
Na een jaar in de zweterige krochten van een kleine oefenruimte in Overvecht, Utrecht door te hebben gebracht, durft Jason Waterfalls eindelijk z’n gezicht te laten zien. Eigenlijk meerdere gezichten. De zelfgetitelde EP ‘JASON WATERFALLS’ bevat vier gevarieerde rocksongs, met als verbindende factor de stevige gitaren en doortimmerde powerpopharmonieën. Het Utrechtse kwartet plaatst zich daarmee ergens tussen de Foo Fighters en Jimmy Eat World.

Na hun sporen te hebben verdiend in verschillende eerdere projecten en bands, ontstond een jaar geleden Jason Waterfalls. Deze opmerkelijke bandnaam refereert aan de TLC evergreen ‘Waterfalls’. Nu, een jaar later, is hier het eerste wapenfeit van de band. JASON WATERFALLS is te beluisteren op Spotify & iTunes en op 24 oktober live in Walhalla!

Gegevens

Begin:
24 oktober 2014 21:00
Einde:
25 oktober 2014 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten