Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Fools for Soul + support

11 maart 2016 21:00

Fools for Soul & Ingmar Glerum

Wentel je deze avond in de warmte van beide bands; heerlijke soul, jazz en funk met een groovy touch. Jong en talentvol, swingend en muzikaal. Even voorstellen:

–Fools for Soul–

“ Funky en soulful, met een flinke bak aanstekelijke energie!”
Fools for Soul is een groovy soul-/funkband, in september 2014 opgericht door vijf vrienden en klasgenoten op de pop academy van Codarts Rotterdam. In de muziek hoor je funky gitaarslagjes in combinatie met uitgebreide arrangementen van sounds, scheurende Hammond orgels, blazers en een live-energie waar je door wordt weggeblazen. Over deze groovy basis zingt Marvin Kneefel zijn teksten met een virtuoze stem en soulvolle sound.
Je zult verschillende muzikale invloeden terughoren, zoals: de soul van Marc Broussard en Ben L’oncle Soul, de experimentele jazz van Snarky Puppy en synthesizersounds uit Supertramp.
Met hun kersverse EP ‘Right where I Belong’, die 28 januari is uitgebracht, komen ze het podium van Walhalla afbreken!

Meer weten over Fools for Soul? Dat kan op hun site:
https://www.foolsforsoul.com/

–Ingmar Glerum–

Ingmar Glerum is de ‘new kid on the block’ als het gaat om pop en soul. Deze zanger en gitarist schrijft liedjes van het soort dat vast blijft zitten in je hoofd. Groovy met de energie van een denderende trein, soms breekbaar en poëtisch. In 2014 won hij de New Generation Jazz Award en zijn vorige album ‘Naked’ werd met lovende reacties ontvangen.
Ook dit talent heeft net nieuw werk uit mogen brengen. Zijn tweede EP ‘Step by Step’ zag op 23 januari het licht in de Sugarfactory.

Alvast een voorproefje? Bezoek zijn site!
https://www.ingmarglerum.com/

Gegevens

Begin:
11 maart 2016 21:00
Einde:
12 maart 2016 01:00

« Alle activiteiten