Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

De Elektriciën: Rixter

2 maart 2013 20:00

Zoals eerder vermeldt gaat het slecht met de Elektronicawinkels. (https://nos.nl/artikel/476565-dramatisch-jaar-elektronicawinkels.html)
Om de belangen van onderanderen de audiotechniek te behartigen hebben wij een nieuwe avond in het leven geroepen: De Elektriciën.

Laat de elektriciën uw helpen met uw audiotechniek en help de Electro(nica)-branche een handje. Kom dus vooral langs tijdens deze topavond.

Onze eerste Elektriciën is: Rixter.

Wie is Rixter?
Een geweldige DJ die in Roermond (Limboland) en omgeving bekend staat om zijn unieke technieken
achter de Toys of Noise!

Het begon voor hem allemaal ongeveer anderhalf jaar geleden toen Rik Janssen regelmatig feesten van CLUB! Events bezocht en met de organisator aan de praat raakte. Hij vertelde aan hem dat hij ook een grote liefde had voor de muziek en dat hij ook graag het vak van DJ wilde leren. Dit gebeurde ook. Rik kocht zijn eerste DJ controller en samen met zijn laptop vol muziek begon hij te oefenen met het mixen van plaatjes! Toen dit een maandje aan de gang was werd hij benaderd door een andere DJ collega, het was niemand minder dan Miss Y-Mor. Zij leerde hem de basis en wat trucjes aan en ze vertelde hem dat hij een setje mocht draaien voor CLUB! Events.
Er kwamen voor Rixter steeds weer nieuwe optredens voor CLUB! Events bij en zijn skills werden hierdoor steeds beter. Hij draaide onder andere bij de Azijnfabriek, de ECI Cultuurfabriek en de clubs Spotlight en Bambino in Roermond, Café Don Bosco in Weert, maar ook Jeugdsoos Amicale in Herkenbosch werd aangedaan door Rixter. Hier heeft hij vaak genoeg aan de mensen laten zien hoe groot zijn liefde voor de muziek is, maar zeker ook laten horen wat pas echte progressive en commercial house is. Soms verwerkt hij ook nog wel eens wat lekkere latin sounds in zijn sets! Daarnaast stond hij in het begin van 2013 in De Nieuwe Nor in Heerlen en Poppodium Perron 55 in
Venlo.

Hij heeft enorm veel zin en muziek meegenomen uit Limburg om De Walhalla eens flink op zijn kop te
zetten!

Kortom: Rixter’s passie voor muziek is ongekend groot en hij laat dit ook graag aan zijn publiek zien
en horen. ‘Aanwezig zijn is meemaken!’, aldus Rixter zelf.

Genres: Minimal, Progressive, elektro, latin en dubstep

Gegevens

Begin:
2 maart 2013 20:00
Einde:
3 maart 2013 01:00
Kosten:
Gratis
Evenementencategorie:
,

Locatie

Walhalla

« Alle activiteiten