Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Daniel Cane & The Rebellion + Jeanne

19 maart 2016 20:00

Deze avond staat in het teken van singer-songwriters.
Warme muziek, rauwe maar prachtige stemmen die een sfeer creëren, waarbij je graag op de bank in iemands armen kruipt.

Natuurlijk met deze twee geweldige artiesten:

–Daniel Cane & The Rebellion–

Daniel Cane is een zanger die het liefst iedereen wil knuffelen. Dat idee krijg je tenminste als je hem live ziet. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt wil hij vooral dat iedereen zich prettig en thuis voelt, om hen vervolgens te vertellen over zijn gebroken hart, of juist een mooie ballade te zingen over hoe de liefde altijd wint. Muzikaal maakt hij lieve pop met een rauw randje, denk aan Kodaline of Ed Sheeran, maar dan iets ruiger.

–Jeanne–

Jeanne Rouwendaal is een nederlandse singer-songwriter. Ze schrijft teksten en haar eigen muziek en speelt meerdere instrumenten.
Jeanne heeft eerder geschitterd op podia van onder andere Paradiso, People’s Place en W2. Ook mocht ze zich van haar beste kant laten horen op 3fm en heeft ze in 2014 zelfs de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland gewonnen!
In 2015 veroverde ze de harten van mensen in 20 verschillende steden tijdens 33 shows bij de popronde.
De zachte klank van haar stem en de zwoele sfeer van haar liedjes doen je zweven. Sluit je ogen en laat je overspoelen door haar muziek.
Haar nieuwe EP komt april 2016 uit. We zijn heel trots dat ze tussen alle activiteiten rondom die EP door ons podium wil betreden!

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op 19 maart!

Gegevens

Begin:
19 maart 2016 20:00
Einde:
20 maart 2016 01:00

« Alle activiteiten