Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

AYO!

2 oktober 2015 20:00

Gwandoya & Walhalla presenteren: Ayo!

De temperatuur daalt… en nu de dagen korter en korter worden, stijgt de drang naar het weekend met de week bij ons allen. Netflix en zo nu en dan een filmpje zijn prima vertier doordeweeks, maar op vrijdag willen we ontladen. Gwandoya, in samenwerking met Stichting Walhalla, gaat daarom een terugkerende optie bieden om die vrijdagavond op gepaste wijze in te vullen.

Vanaf 2 oktober gaan wij om de week een avond verzorgen in Walhalla onder de noemer ‘Ayo!’, het Afrikaanse woord voor vreugde. En dat is wat we willen bereiken. Een vreugdevolle start van het weekend; laagdrempelig, gratis en voor iedereen toegankelijk.

We starten deze terugkerende avond al om 20.00 uur. 

Zo kun je vanuit je stamkroeg of vanaf de eettafel linea recta je vrijdagavondborrel komen nuttigen onder het genot van kwalitatieve en afwisselende muziek. Geregeld zullen verschillende artiesten hun muziek komen spelen in tal van verschillende genres, maar omdat voor ons de gezelligheid het speerpunt is, maken we deze artiesten niet bij voorbaat bekend. 

We willen met Ayo een variatie van mensen samen brengen in het totaal vernieuwde en verbouwde Walhalla. De mensen achter deze stichting hebben ons altijd door dik en dun gesteund en we denken samen een ideale plek te kunnen creëren om het weekend in te luiden. 

We zorgen tevens voor een eigen aankleding.

De avond duurt tot een uur of één, zodat je ook na het voetbal of je familieaangelegenheid nog ff kan langswippen.

Kortom, wij hopen dat we jullie met deze avond een stukje vermaak gaan bieden in de komende winterperiode.

De kick-off is op vrijdag 2 oktober om 20.00 uur en we hopen dat velen een kijkje komen nemen.

Ayo!

Gegevens

Begin:
2 oktober 2015 20:00
Einde:
3 oktober 2015 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten