Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

ADM | VEHIKEL

9 oktober 2023 08:00
Ruim een jaar geleden trapten we Achter de Muren af met een allnighter van VEHIKEL (Dennis Platvoet b2b Harco Rutgers). Sindsdien is het maandelijks goed raak in Walhalla, met een fijne selectie DJ’s en dampende dansvloeren tot gevolg.
De ene helft van VEHIKEL stond vorige maand weer bij Achter de Muren met zijn dubstepcollectief Moonstones. En nu is ook de andere helft van VEHIKEL terug op het honk, met een 5 uur lange solo set! Volgens de bio kunnen we een avondje verwachten met ‘sloppy repetitive syncopations, madcap techno grooves, hypnotising and raw, loads of bass, occasional house stabs, arab infusion, 303 delights and drops of acid, not shying away from experiment’ … een hele mond vol. De kans is levensgroot dat ook nog soepeltjes de weg gevonden wordt naar de hogere bpm’s waar de dikste jungle, rave en footwork tracks hun nietsontziende werk doen. Anyway, dat het feest wordt is wel duidelijk toch?
Je snapt het: dit wordt weer een niet te missen editie van Achter de Muren. De toegang is nog steeds gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan? We starten weer vroeg, kom op tijd!

Gegevens

Datum:
9 oktober 2023
Time:
08:00 - 17:00

« Alle activiteiten