Evenementen worden geladen

ADM | MiesFM

22 juni 2024 20:00

Achter de Muren

Vrije toegang en diversiteit in elektronische dansmuziek

In deze Achter de Muren neemt MiesFM ons mee in een 5 uur lange trip, waarin de focus ligt op liquid drum-‘n-bass en atmosferische jungle, genres waarin ze echt uitblinkt.

MiesFM maakt op dit moment snel naam in de elektronische muziekscene als innovatieve DJ en producer. Door haar veelzijdigheid en passie trad ze al op bij platforms als Liquicity, Unlocked, NOX, Operator Radio, Open Source Radio en drumandbassnl.

Eén van haar meest recente prestaties is de officiële release van ‘Left With Repercussions’, een track op het compilatiealbum van Nieuwe Electronische Waar (NEW). Deze release markeert een belangrijke mijlpaal in haar ontluikende carrière en introduceert haar als veelbelovend talent in het elektronische muzieklandschap.

MiesFM gaat verder dan traditioneel DJ-en; ze is een pionier in het integreren van AI om lichaamsbewegingen om te zetten in muzikale elementen, waardoor de interactie tussen de artiest en muziek opnieuw wordt gedefinieerd. Deze baanbrekende aanpak sluit aan bij haar academische bezigheden als promovendus aan de Radboud Universiteit, waar ze bijdraagt aan baanbrekend onderzoek naar kunstmatige intelligentie in visuele hersenimplantaten.

Temidden van haar technologische en muzikale inspanningen bereidt MiesFM zich voor op haar optreden bij Achter de Muren; een 5-uur durende set die niet alleen belooft haar muzikale diversiteit en vaardigheden te demonstreren, maar ook haar toewijding benadrukt. Maak je klaar voor een diepe duik in haar unieke geluid.

De toegang is nog steeds gratis(!), de sfeer perfect. We starten vroeg (20:00-01:00 uur), kom op tijd!

22 juni 2024
Aanvang: 20:00 uur
Walhalla
Entree: gratis!

Gegevens

Datum:
22 juni 2024
Time:
20:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten