Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

ADM | Debbie Huisman

20 januari 2024 20:00

De van origine Deventerse Debbie Huisman verhuisde 12 jaar geleden naar Amsterdam om zich te richten op de kunstvorm dans. Daarbij speelde muziek altijd al een belangrijke rol in haar werk en leven. Sinds een paar jaar is ze meer de focus gaan leggen op muziek, met een duidelijke visie. Daarbij is ze geïntrigeerd door het menselijk brein, en hoe je deze met de energie van muziek en movement kunt stimuleren.

Ze selecteert haar tracks met deze intuïtieve mindset, en creëert hiermee opzwepende, hypnotiserende en rauwe sets met invloeden uit acid, break, bass, ghetto, electro/techno. Daarbij werkt ze met de drie pijlers; aarde, water en space. Bumpy, funky en diep.

Met haar eigen project Digital High werkt ze nauw samen met visuele beelden die het brein stimuleren in samenwerking met de eclectische sound. Onlangs heeft ze o.a. op plekken gespeeld als Pip in Den Haag, Basis Utrecht, Toekomstmuziek in Amsterdam en Mono Rotterdam.

Maak je klaar voor een allnighter met een dynamische blend van trippy laagjes, percussie en rauwe randjes! De toegang is nog steeds gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan? We starten weer vroeg, kom op tijd!

Gegevens

Datum:
20 januari 2024
Time:
20:00

« Alle activiteiten