Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Achter de Muren invites Le Privet Social (mkki.y + Nic Frederick + Krijt)

22 april 2023 20:00
Le Privet Social organiseert smakelijke underground house feesten en is daarmee snel uitgegroeid tot een nieuwe sensatie in de Deventer scene. Vanavond staan er bij Achter de Muren drie hoofdrolspelers uit dit jonge collectief op het podium; mkki.y, Nic Frederick en Krijt. We starten vroeg, kom op tijd! Geen grapje, want we trappen de avond om 20u af met een zeldzame live-set van mkki.y en die wil je écht niet missen!

Mekele Gomez aka mkki.y aka MURD0CK is een beatmaker die gebruik maakt van samples, filmbeelden en 8-bit synths. Met een visueel ingesteld brein voegt mkki.y beelden toe aan muziek en vice versa. Met zijn abstracte manier van sampelen maakt hij korte, cryptische, door jazz/funk geïnspireerde tracks. Hiphop producers als Madlib, Knxwledge, Ohbliv, Mndsgn en Samiyam zijn grote voorbeelden en dat is te horen. Mekele maakt trouwens ook al dat supertoffe artwork voor Le Privet Social.

Nic Frederick is een underground house DJ. Met z’n groovy sound laat hij je van begin tot eind helemaal los gaan. Op 4 maart kan je hem ook in actie zien in Burgerweeshuis, waar hij Hacienda opent voor Carista en Fafi Abdel Nour.

Krijt is een house fanaat uit Deventer en net als Nic Frederick een resident van Le Privet Social. Deze DJ is aardig wat vlieguren aan het maken en komt bij Achter de Muren met zijn underground sound een dikke house set neerzetten voor ons.

Voor wie het nog niet duidelijk was: dit wordt weer een hele dikke editie van Achter de Muren. De toegang is gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan?

Gegevens

Begin:
22 april 2023 20:00
Einde:
23 april 2023 01:00
Evenementencategorie:

« Alle activiteiten