Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Aap Noot Mes – Rixle Blue – Gijsjaradijsja Band

16 juni 2023 20:00
Aap Noot Mes:
Satirische, tongue in cheek Neder-punk. Critici van heide en ver zijn het er over eens; Aap Noot Mes is zeker een band. Het AD zei het volgende over Aap Noot Mes: “Geen idee, nooit van gehoord”.
 –
Rixle Blue:
Met een fascinatie voor diversiteit probeert hij z’n eigen genre te creëren. Geinspireerd door bands zoals Gorillaz en Arcade Fire. En geïntrigeerd door artiesten als Alice Cooper en Prince. Rixle Blue heeft z’n roots in de Nijmeegse jam sessie scene, waar het door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen. Samen met z’n band probeert hij de on-te-definiëren wereld van glamour, euforie, humor, criminaliteit en sex te laten zien en horen.
 –
Gijsjaradijsja Band:
De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggen Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie.
De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, bekend van zijn slecht getekende Pokemon parodieën op youtube. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijn kanaal, zoals het solo album ‘Coronaliedjes’. Op basis van dit materiaal ontstond het idee voor De Gijsjaradijsja Band.
Gijsjaradijsja heeft een serieus blik muzikanten open getrokken met veteranen uit bands als Scotch, Dr. Justice & The Smooth Operators, The Skaggerz, Waardeloos, Switch Bones, Cooper, Bazzookas en BluefisH. Deze bonte formatie bestaat uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon en accordeon.

Gegevens

Begin:
16 juni 2023 20:00
Einde:
17 juni 2023 01:00
Kosten:
€5
Evenementencategorie:

Locatie

Unnamed Venue

« Alle activiteiten